Proteus Vantage FX Crosstrainer

Proteus Vantage FX Crosstrainer

Sterk, soepel en compact! De kwaliteit van de Vantage FX crosstrainer is precies zoals u dat van Proteus Fitness kunt verwachten. Alle onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen jarenlang optimaal trainingsplezier.

De Proteus Vantage FX is voorzien van het gepatenteerde 'direct drive system' wat zorgt voor een soepel bewegingsverloop die vergelijkbaar is met een indoor cycle. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het product een doortrap beweging maakt waardoor u met relatief weinig kracht hoge snelheden kunt behalen wat weer gunstig is voor de vetverbranding. Het verzwaarde wiel (22kg) zal namelijk de beweging aan de gang houden. De vrij instelbare weerstand van de Vantage FX kunt u eenvoudig aanpassen door aan de weerstandsknop te draaien.

De Vantage FX kenmerkt een lage opstap - 20cm - dit maakt het toegankelijk voor gebruikers van alle leeftijden. Dit type crosstrainer is een relatief compacte machine die slim ontworpen is door Proteus Fitness. Het geeft u namelijk een uitstekende range of motion terwijl het toestel niet al te veel ruimte in beslag neemt. Luxe over-sized anti-slip pedalen, samen met een dubbel railsysteem, maakt elke beweging vloeiend, stabiel en stil.

De Proteus Vantage FX heeft ondanks zijn handmatige weerstand toch een soort van voorgeprogrammeerd programma. U heeft namelijk de mogelijkheid om op 3 verschillende niveaus een race tegen de computer te houden. Op uw display kunt u de race live volgen. Versla de computer op uw eigen niveau!

Overige kenmerken:
  • Het frame is gemaakt van duurzaam, gepoedercoat staal
  • Comfortabele handle bars met ingebouwde gepatenteerde hartslagsensoren
  • Stride length (paslengte) 51cm
  • LCD display met weergave van tijd, afstand, snelheid, calorieverbruik, RPM en hartslag
  • Voorzien van handige transportwieltjes
  • Waterpas afstelbaar aan de voorzijde
  • Maximaal belastbaar gewicht 150kg

Voor verkoopadressen en meer informatie over de Proteus Vantage FX Crosstrainer kunt u kijken op de website van Helisports.