Proteus Vantage V5 Hometrainer

Proteus Vantage V5 Hometrainer

De moderne tijd vraagt om moderne fitnesstoestellen met vele mogelijkheden. De Proteus Vantage V5 Hometrainer speelt op alle gebieden in op de wensen en eisen van deze tijd. Het biedt u mogelijkheden waarvan u versteld zult staan.

Met de kwaliteit van de Proteus Vantage V5 zit het uiteraard ook gewoon goed. Dit begint al direct als we gaan kijken naar het uiterst solide stalen frame. Deze is zeer zwaar uitgevoerd en zal ook onder zware belastingen een trillingsvrije workout garanderen. Verder is de Proteus Vantage V5 uitgerust met industrieel lagerwerk en een 3-delig crankgedeelte.

Het mooie aan het ontwerp van de Proteus Vantage V5 is dat u het toestel helemaal naar eigen lengte kunt instellen. Zo is het zadel in zowel horizontale als verticale richting te verstellen. Verder zult u merken dat de houding die u op het toestel heeft bovenal zeer aangenaam is. Dit komt doordat het gehele toestel volgens de laatste ergonomische richtlijnen is ontworpen.

Er zijn maar liefst 12 voorgeprogrammeerde programma's die elk voorzien zijn van 16 verschillende niveaus. Met de 4 verschillende Heart Rate Control gestuurde programma's wordt ervoor gezorgd dat iedere doelstelling op een verantwoorde manier bereikt kan worden. Met het User programma kunt u zelf uw gewenste programma bedenken en vervolgens programmeren. Wilt u weten hoe goed uw conditie werkelijk is? Met behulp van een Recovery test kunt u snel en eenvoudig testen hoe het met uw conditie gesteld is.

Op het moderne touchscreen display kunt u de benodigde trainingsinformatie aflezen. Hierbij kunt u denken aan tijd, afstand, snelheid, RPM etc.


Voor verkoopadressen en meer informatie over de Proteus Vantage V5 Hometrainer kunt u kijken op de website van Helisports.