Proteus Vantage W Roeitrainer

Proteus Vantage W Roeitrainer

Proteus is weer met een ongelooflijke roeitrainer gekomen die de naam Vantage W draagt. De Proteus Vantage W is een uiterst professionele roeitrainer die uitstekend geschikt is voor zowel bedrijfsmatig- (bijv. fysiotherapie) als thuisgebruik.

De Proteus Vantage W roeitrainer is SA gecertificeerd. Dit houdt in dat deze roeitrainer geschikt is voor professioneel/commercieel gebruik. Hierbij worden de metingen ook met een grote nauwkeurigheid (90%) berekend.

Als vanzelfsprekend maakt ook de Vantage W gebruik van het betrouwbare lucht-magnetische weerstandssysteem. Dit systeem evenaart in grote mate het gevoel van de weerstand die u in een echte roeiboot op het water ervaart.

Bij het ontwerp van de Proteus Vantage W is gekozen voor kwaliteitsmaterialen. Zo is het railsysteem van hoogwaardig aluminium dat weer bevestigd is aan een volledig stalen mainframe. Ook aan de afwerking is veel zorg besteed. Zo is bijvoorbeeld het zitje ergonomisch gevormd, zijn de voetsteunen en bijbehorende voetriemen comfortabel en is de houding die men aanneemt tijdens de roeibeweging zeer natuurlijk. Ook is de Proteus Vantage W uitermate geschikt voor lange personen.

Voor wat uitdaging is de Vantage W uitgerust met de nodige programma mogelijkheden. U heeft de keuze uit 12 voorgeprogrammeerde programma's, 4 H.R.C. programma's, 1 wattage programma, 5 User programma's en een race tegen de computer.

De Vantage W roeitrainer is uitgerust met een trainingscomputer die de belangrijkste trainingsinformatie zoals tijd, het aantal slagen per minuut, calorieverbruik en meer op een overzichtelijke manier aan u toont. Ook is de Vantage W roeitrainer op een snelle en eenvoudige manier op te klappen voor ruimtebesparing.


Voor verkoopadressen en meer informatie over de Proteus Vantage W Roeitrainer kunt u kijken op de website van Helisports.