Proteus PMR-3000 Roeitrainer

Proteus PMR-3000 Roeitrainer

De Proteus PMR-3000 is een zeer hoogwaardige roeitrainer. Wanneer u op zoek bent naar veel trainingsmogelijkheden en topkwaliteit voor thuis of in de praktijk is dit de roeitrainer die u zoekt.

De hoogwaardige kwaliteit van de PMR-3000 staat garant voor jarenlang probleemloos trainingsplezier. De complete afwerking is zelfs zo goed dat deze trainer voor de semi-professionele markt een ware aanvulling is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fysiotherapiecentra of aan bedrijfsfitness. Een ander ijzersterk punt van de PMR-3000 is het geluidsniveau, of beter gezegd het ontbreken hiervan. Dit toestel is namelijk fluisterstil. Met dank aan het unieke drummagnetische weerstandssysteem van de PMR-3000. Ook staat dit systeem garant voor een natuurgetrouwe en bovenal intensieve trainingsbeleving. Dit in tegenstelling tot conventionele roeitrainers waar de weerstand nogal eens schokkerig en onrealistisch aanvoelt.

De ingenieurs van Proteus hebben met de PMR-3000 ook goed rekening gehouden met de meer getrainde sporters. Waar veel magneetroeiers gewoonweg niet zwaar genoeg roeien voor deze doelgroep heeft de PMR-3000 een hoog maximaal trainingsniveau. Deze weerstand wordt verkregen door de toepassing van een extra zwaar vliegwielsysteem.

Voor uitdagingen tijdens de training zijn er maar liefst 7 trainingsprogramma's, deze variƫren van extensieve tot intensieve intervallen. Verder kunt u ook kiezen uit een volwaardig heart rate control programma waarbij u zelf uw target heart rate kunt programmeren. Voor de wat meer gevorderde sporters zijn er 4 user programma's waarbij u zelf een schema kunt ontwerpen en programmeren. Kortom meer dan voldoende mogelijkheden om al uw doelstellingen te bereiken. Tevens is het toestel voorzien van een bewegingsindicator die tijdens het roeien precies laat zien binnen welk gedeelte van de roeibeweging u zich bevindt. Bovendien is het display van de PMR-3000 voorzien van blauwe verlichting, waardoor het display nog beter is af te lezen.


Voor verkoopadressen en meer informatie over de Proteus PMR-3000 Roeitrainer kunt u kijken op de website van Helisports.